Moria Show Leads & Collars

Moria Show Leads & Collars sine håndsydde utstillingsbånd og kobbel.

Moria Show Leads & Collars er en rekke av håndsydde lærprodukter for hunden din, og vi er så heldige å kunne tilby dette i nettbutikken vår.

Alle produktene er sydd for hånd og fås i forskjellige størrelser, varianter, med eller uten perler på kobbel, halvstrup/helstrup med kjetting eller lær-del.

Alle båndene våre har livstidsgaranti! Skulle det være noe må det ikke nøles med å ta kontakt med oss.

 

Du finner alle våre produkter her..

Lærfarger.JPG  

Læret

Kobbel og halsbånd er sydd i rundlær og læret finnes i størrelsene 4, 5, 6 og 8 mm tykkelse.

Standardlengder som ligger i nettbutikken er 60, 90 og 110 cm. Men det kan også sys på skreddersydde mål om ønskelig.

Foreløpig farger på lær er svart, brunt og natur. Etter hvert vil det kanskje også tilbys flere farger hvor naturlær blir farget for hånd i andre farger.

Maale.JPG   Hvordan måle halvstrup?

Målene du finner på nettbutikken på halvstrupene våre indikerer lengden på lærdelen av halsbåndet.

Mål hunden bak ørene der den er smalest og velg en størrelse som er mest mulig lik. Velger du for stort halsbånd risikerer du at det sklir av når det er stramt.

Helstrup?

Når det gjelder helstrup, mål det bredeste partiet rundt hundens hode og legg til alt fra 2 til 5 cm alt ettersom hvor stor hund du har.
Alt-i-ett sett i kun lær.JPG  

Spesialbestillinger

Vi prøver å etterleve de fleste bestillinger og har kommet med et nytt design for firbente med litt lengre pels.

På bildes vises et alt-i-ett sett med halvstrup i lær i stedet for kjetting. Enkelte hunder med lang pels har en tendens til å få satt pelsen sin fast i den tradisjonelle halvstrup-kjettingen. Her er et fint alternativ som ikke "lugger".

Men det er ikke bare langhårete hunder som blir fin med en slik variant, dette passer så vel for de fleste raser.

Håndfarget i rødt.JPG  

Håndfargete varianter

Vi har laget noen spesialbestillinger hvor det har vært ønsket andre farger enn standardfargene vi har tilgjengelig i nettbutikken.

På bildet til venstre kan en se et naturlær farget i rødt.

Vi tar gjerne imot fargevalg på bestilling og vil gjøre vårt beste for å levere ønsket farge, men dog med forbehold om at det kanskje ikke er mulig å lage akkurat "den" fargen.

Håndfarget i tan.JPG  

Nok et håndfarget alternativ. På bildet til venstre er det et alt-i-ett sett farget i "tan".

Dette er et fint alternativ for dem som ønsker en litt lysere brun farge på læret enn det vi har som standard brun i nettbutikken.

Ta gjerne kontakt om det skulle være noe spørsmål vedrørende farge av lær.


 

NB: For andre kombinasjoner og varianter enn det som finnes i nettbutikken, må vi kontaktes på mail for bestilling; info@moria4dogs.no

Leveringstid vil variere noe alt ettersom om det man bestiller er ferdiglaget og på lager eller om produktet må sys først. Leveringstid er alt fra 1 til 5 uker. Dersom det blir lengre leveringstid enn 5 uker vil vi ta kontakt med dere angående dette.

Moria Show Leads & Collars har også en facebookside hvor det er lagt ut mange bilder og kommentarer fra kjøpere og produsent. Denne kan dere besøke ved å trykke her.

Vi har per dags dato ikke alle varene Moria Show Leads & Collars kan tilby i nettbutikken, men vi vil utvide sortimentet litt etter litt. Så følg med videre!

Dersom du vil gå inn i nettbutikken for å se de variantene som er tilgjengelige for salg, så trykker du her.