Om Moria4Dogs AS


Velkommen til Moria4Dogs sin hjemmeside.

Etablering
Moria4Dogs AS ble etablert i 2013. Virksomheten selger hovedsaklig utstillings- og reiserelaterte hundeartikler. Alt fra kobbel til reisebur.

Lokasjon

Bedriften er lokalisert i Arna - Bergen.

Tjenester og produkter
Moria4Dogs AS startet hovedsaklig på hobbybasis med å lage håndsydde utstillingskobbel i rundlær. Årsaken til dette var at vi ikke fant dette til salgs noe sted bortsett fra i utlandet, og med salmakerfag som bakgrunn startet vi med å lage våre egne varianter. Etterhvert som vi brukte våre egne bånd på utstillinger, fikk vi forespørsler fra venner og bekjente om hvor vi hadde kjøpt dem. Det endte opp med at vi lagde noen ekstra som kunne selges til de som var interessert. Utviklingen fra hobby til selskap ble veldig rask og vi etablerte "varemerket" Moria Show Leads & Collars for noen år siden, som hurtig ble populært og mye brukt i utstillingssammenheng.

I starten av prosessen lærte vi fort at det var veldig stor forskjell i kvalitet på rundlær. Vi importerte rundlær fra flere steder rundt om i verden, og her var det mye dårlig lær som "brakk", fliset og slet seg i stykker ganske fort. Til slutt kom vi over en leverandør som kunne gi oss den kvaliteten vi var på utkikk etter. De har mange års spesialisering i produksjon av rundlær, og de kunne fortelle at rundlæret ble brukt som drivremer til gamle industrimaskiner tilbake i tid. Idag blir læret som de lager hovedsaklig brukt til hesteutstyr, men vi såg også nytten for dette i hundeverden. Det er derfor vi trygt kan tilby livstidsgaranti på våre håndsydde produkter. Sømmene vi syr er også laget på en spesiell måte slik at det ikke går opp av seg selv eller ved at en tråd ryker.

Ringer, kroker og kjettinger som blir brukt i vår håndsydde kolleksjon, kommer også fra leverandører som er kjent for god kvalitet på sine produkter når det kommer til styrke og funksjon. Et håndlaget 8 mm kobbel fra oss, har så sterkt lær og god søm at man kan bruke det som slepetau til bil om man ønsker det.

Etterhvert har også Moria4Dogs AS startet import av blant annet våre populære cave beds, samt andre reise- og utstillingsrelatert utstyr. Vi håper kunde fortsetter å tipse oss om ting de ikke finner i Norge, så skal vi gjøre vårt aller beste for å se om dette er noe vi kan importere å legge ut for salg. Vi svarer fortløpende på alle tilbakemeldinger, så har dere spørsmål om firmaet, produktene eller annet, er det bare å bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår, så kommer vil tilbake til dere ved første anledning.


Velkommen til Moria4Dogs.